Ga naar de inhoud

Sponsoren

Sponsorkliks

U kunt ons GRATIS sponsoren

De kans is groot dat u regelmatig online iets besteld. Door uw online aankopen via onze sponsorkliks pagina te doen, sponsort u ons, zonder extra kosten voor u! Hoe dit werkt? U surft eerst naar de SponsorKlikspagina van GV Ommoord. Klik vervolgens op het logo van een webwinkel naar keuze, en voltooi de aankoop zoals u gewend bent. Voor u een kleine moeite, voor GV Ommoord zijn het directe inkomsten!
Hoe kan dit gratis zijn?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie wordt door sponsorkliks op de bankrekening van GV Ommoord gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol: je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert GV Ommoord hier direct van!

Grote Club Actie

In 2023 heeft Gymnastiek Vereniging Ommoord voor het eerst in lange tijd weer deelgenomen aan de Grote Club Actie. Het werd een daverend succes waarbij we een mooi bedrag hebben mogen ontvangen. Dit was een mooie kans om eindelijk een aantal lang gewenste toestellen te kunnen aanschaffen. Namelijk een open-end trampoline, een soft crash mat (mobiele valkuil) en een nieuwe grondbalk. Voor onze volwassenengroep hebben we wat klein materiaal en een goede audio-headset kunnen aanschaffen. Dankzij deze aanschaffen worden de lessen nóg leuker en uitdagender! Ook in 2024 doen we weer mee, steunt u ons? Kijk voor meer informatie op de grote clubactie website.