Ga naar de inhoud

Lesaanbod

recreatieturnen

Recreatieturnen

(vanaf 6 jaar)

Tijdens de recreatieturnlessen worden eenvoudige tot wat meer ingewikkelde turnoefeningen aangeleerd. Hierbij worden kracht, lenigheid, conditie, coördinatie en evenwicht verder ontwikkeld. Op die manier kunnen steeds meer grenzen worden verlegd en moeilijkere oefeningen worden uitgevoerd. Uiteraard is het einddoel een mooie sprong, brug-, balk- of matoefening die bij één van de kijklessen of op onze onderlinge wedstrijden kan worden “geshowd”!

Wedstrijdgroep

Voor kinderen die nét iets meer kunnen is er op uitnodiging van de trainsters een uurtje extra training op de vrijdagavond en tweemaal per jaar een training in een echte turnhal. Deze kinderen doen ook mee aan de zogenoemde “meetmomenten” in een turnhal, waar de turnsters samen met deelnemers van andere verenigingen beoordeeld worden op verschillende turnonderdelen. Na afloop nemen zij trots hun diploma’s in ontvangst waarop alle behaalde successen te zien zijn!

Wedstrijdgroep
Selectiegroep

Selectiegroep

Turnen jeugd

Voor de talenten zijn er op uitnodiging van de trainsters selectietrainingen op de maandag- en vrijdagavond. Twee keer per jaar wordt er een extra turnhaltraining georganiseerd in een echte turnhal. De selectiegroep doet ook mee aan de turncompetitie-wedstrijden, samen met andere verenigingen in de regio Rotterdam Noord.

Total Body Workout 

Volwassenen

Total Body Workout Volwassenen